Een concertzaal huren in Bussum

majellakapel Bussum buitenaanzicht

  • Iedereen is welkom
  • Diverse Ruimtes te huur
  • Diverse faciliteiten

Een concertzaal huren in Bussum

Wanneer u een concertzaal wilt huren in Bussum, kunt u hiervoor uitstekend terecht in de Majellakapel. We bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen piano. Daarnaast hebben we ook een geluidsinstallatie die u uiteraard mag gebruiken. Kies ervoor om onze kerkzaal als concertzaal te huren en geniet van de prachtige akoestiek die onze kapel in Bussum te bieden heeft.

Heeft u interesse in onze concertzaal?

Een concertzaal met diverse faciliteiten in Bussum

Zoals u heeft kunnen lezen, beschikken we bij onze kapel over diverse faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van onze piano en onze geluidsinstallatie, maar daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het concert op te nemen. Hier hebben we opnameapparatuur voor beschikbaar. Daarnaast beschikken we over een beamer en een televisiescherm, ideaal wanneer u ook beelden wilt laten zien tijdens het concert. De beamer wordt daarnaast ook veel gebruikt voor presentaties tijdens bijvoorbeeld vergaderingen.

Bel ons voor de verhuur

Wilt u onze concertzaal in Bussum huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 12 95 00 59 of majellakapel@gmail.com. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om van tevoren eens een kijkje te komen nemen. Wacht niet langer en bezoek onze kapel snel.