Een prachtige trouwlocatie in Bussum

majellakapel Bussum buitenaanzicht

  • Iedereen is welkom
  • Diverse Ruimtes te huur
  • Diverse faciliteiten

Een prachtige trouwlocatie in Bussum

Bent u een bruiloft aan het plannen en zoekt u nog naar een geschikte trouwzaal in de regio Bussum en Naarden? Dan is de Majellakapel de uitgelezen locatie voor u. De prachtige zaal van onze kapel is namelijk uitstekend geschikt voor trouwerijen. Zowel burgerlijke als kerkelijke trouwerijen vinden hier geregeld plaats. Hoewel we een kleine geloofsgemeenschap zijn, bieden we onze trouwlocatie in Bussum, vlak bij Naarden, ook graag aan voor burgerlijke bruiloften.

Heeft u interesse in onze kapel?

Een trouwlocatie in Bussum met uiteenlopende mogelijkheden

Onze kapel in Bussum, vlak bij Naarden, is niet alleen de perfecte trouwlocatie vanwege de prachtige uitstraling, maar ook vanwege de uiteenlopende mogelijkheden die de trouwzaal u biedt. Met het audiosysteem kunt u bijvoorbeeld muziek ten gehore brengen en met behulp van de beamer of het televisietoestel laat u eenvoudig foto’s of videofragmenten zien. Bovendien is er een piano aanwezig waarop u live muziek kunt maken. Vanwege de prachtige akoestiek van onze kapel, wordt de ruimte ook regelmatig afgehuurd voor muzikale concerten.

Informeer naar de mogelijkheden

Ziet u het wel zitten om onze prachtige trouwlocatie in Bussum, vlak bij Naarden, te huren voor uw bruiloft? Dan maakt u gegarandeerd een goede keuze! Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer en denken met alle plezier met u mee. Ook laten we onze kapel graag eens aan u zien. Maak daarom snel een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 06 12 95 00 59 of door een e-mail te sturen naar majellakapel@gmail.com.