Een prachtige trouwzaal in Bussum

majellakapel Bussum buitenaanzicht

  • Iedereen is welkom
  • Diverse Ruimtes te huur
  • Diverse faciliteiten

Een prachtige trouwzaal in Bussum

Bent u verloofd en is de zoektocht naar een geschikte trouwlocatie in regio Bussum en Naarden begonnen? Denk dan eens aan de Majellakapel! Onze kapel beschikt over een prachtige kerkzaal waar zowel burgerlijke als kerkelijke trouwerijen regelmatig plaatsvinden. Bovendien beschikken we over diverse faciliteiten, zoals een geluidsinstallatie, opnameapparatuur en een piano. Hiermee kunt u de ceremonie in onze trouwzaal in Bussum, vlak bij Naarden, volledig afstemmen op uw wensen.

Heeft u interesse in onze kapel?

Ontdek de mogelijkheden van onze trouwzaal in Bussum

Wanneer u op zoek bent naar een mooie trouwlocatie in de buurt van Naarden kunt u het best naar onze kapel in Bussum komen. Deze prachtige trouwlocatie is namelijk beschikbaar voor iedereen. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om uw bruiloft op een unieke en persoonlijke manier vorm te geven. Laat bijvoorbeeld een pianist komen die live prachtige pianostukken speelt. Of kies zelf muziek uit die u ten gehore brengt via de geluidsinstallatie. Wanneer u de ceremonie persoonlijk maakt, zult u gegarandeerd een onvergetelijke dag beleven in onze trouwzaal in Bussum, niet ver van Naarden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze trouwzaal en wilt u daarom wel naar onze kapel in Bussum, vlak bij Naarden, willen komen om de ruimte te bezichtigen? Neem in dat geval contact op met ons en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 06 12 95 00 59 of door een e-mail te sturen naar majellakapel@gmail.com. We staan u graag te woord, leiden u met alle plezier rond en denken indien gewenst uitgebreid met u mee over de invulling van uw grote dag.