Een uitvaartlocatie in Bussum

majellakapel buitenaanzicht

  • Iedereen is welkom
  • Diverse Ruimtes te huur
  • Diverse faciliteiten

Een uitvaartlocatie in Bussum

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte uitvaartlocatie is onze kapel in Bussum, vlak bij Naarden, wellicht de plek die u zoekt. De Majellakapel beschikt namelijk over een prachtige kerkzaal, waar u uw dierbare op een schitterende manier een laatste dienst kunt bewijzen. Omdat onze gemeenschap open staat voor mensen met uiteenlopende achtergronden uit onder andere Bussum en Naarden, is onze uitvaartlocatie een prachtige plek waar eenieder zich welkom voelt.

Heeft u interesse in onze uitvaartlocatie?

Een uitvaartlocatie in Bussum inclusief geluidsinstallatie en opnameapparatuur

Wanneer u besluit de vergaderruimte van de Majellakapel in Bussum te huren, profiteert u van diverse voordelen. U kunt bij ons namelijk gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overheadprojector, een geluidsinstallatie, een beamer en een televisiescherm. Wanneer u dingen inzichtelijk wilt maken via beeld of wanneer u een presentatie wilt geven, is dit dus de ideale plek voor uw vergadering.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wist u dat de Majellakapel ook regelmatig gebruikt wordt als trouwlocatie of als uitvaartlocatie? Naast een vergaderruimte kunt u namelijk ook de kerkzaal huren van onze kapel in Bussum. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden, neemt u contact met ons op via 06 12 95 00 59 of majellakapel@gmail.com. We staan u graag te woord.