Vergaderruimte huren Bussum

majellakapel buitenaanzicht

  • Iedereen is welkom
  • Diverse Ruimtes te huur
  • Diverse faciliteiten

Een vergaderruimte huren in Bussum

Heeft u binnenkort een vergadering gepland staan en wilt u daarom een vergaderruimte huren in Bussum of omgeving? In dat geval kunt u uitstekend in de Majellakapel terecht. Onze kapel biedt ruimte voor mensen met uiteenlopende achtergronden en we verhuren ruimtes voor diverse doelen. Of u nu een vergadering, een lezing of een bijeenkomst organiseert; voor al deze activiteiten kunt u uitstekend bij ons terecht.

Heeft u intresse in een van onze vergaderruimte?

Een vergaderruimte met diverse faciliteiten huren in Bussum

Wanneer u besluit de vergaderruimte van de Majellakapel in Bussum te huren, profiteert u van diverse voordelen. U kunt bij ons namelijk gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overheadprojector, een geluidsinstallatie, een beamer en een televisiescherm. Wanneer u dingen inzichtelijk wilt maken via beeld of wanneer u een presentatie wilt geven, is dit dus de ideale plek voor uw vergadering.

Ontdek de vele mogelijkheden van onze locatie

Wist u dat de Majellakapel ook regelmatig gebruikt wordt als trouwlocatie of als uitvaartlocatie? Naast een vergaderruimte kunt u namelijk ook de kerkzaal huren van onze kapel in Bussum. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden, neemt u contact met ons op via 06 12 95 00 59 of majellakapel@gmail.com. We staan u graag te woord.