Zondagmorgenvieringen

Komende diensten (in de Majellakapel, tenzij iets anders bij de dienst vermeld):

                       11 juni: een gezamenlijke dienst in ons eigen gebouw, samen met Doopsgezinden, Huiskamergemeente en Remonstranten. Hajo Hajonides zal de dienst leiden en Nico Strubbe zorgt voor de muzikale begeleiding.

              18 juni: ds. Peter leidt deze dienst. Centraal staat vanmorgen de vraag naar wat een mens gelukkig maakt. Dat geld en uiterlijke schoonheid dat niet doen, dat wisten we al. Van een glanzende carrière hoef je het ook niet te hebben als je een leven in welbevinden nastreeft. Maar wat dan wel? Het recept is volgens onderzoeker Marc Schultz die een boek schreef met de titel Het goede leven: tijd en aandacht hebben voor anderen. Peter Korver gaat met ons na hoe het er zijn voor een ander bijdraagt aan jouw eigen geluk. Het orgel wordt bespeeld door Marcus van der Heide.

Regelmatig wordt bij ons gecollecteerd voor de Stichting Hellabeem, vanmorgen is Helene Heijen te gast om ons te vertellen over het werk van deze stichting.  

              25 juni: een triodienst in de Doopsgezinde kerk, geleid door Cathrien Roolvink.

              2 juli: dit is de eerste zondag van de negen in juli en augustus waarop we een zomerdienst houden samen met de Doopsgezinden, Huiskamergemeente, Lutheranen en Remonstranten. Deze eerste is meteen ook de “hagenpreek”. Ds. Annegreet van der Wijk zal voorgaan. De locatie is bij “De Loods”, die zich op de Lange Bedekte Weg bevindt, zie het kaartje hiernaast. Op het kaartje zijn ook parkeermogelijkheden aangegeven. Vanaf de parkeerplaats op bastion Nieuw Molen (waar de drie P’s staan) zetten we een pendeldienst op.

In principe zal de dienst in de buitenlucht worden gehouden, maar bij slecht weer staat op de locatie ook een binnenruimte ter beschikking.

Laat de gelegenheid niet voorbij gaan om op een schitterende plek een

openluchtdienst bij te wonen.

Hoewel er banken en stoeltjes aanwezig zijn, kunt u ook uw eigen klapstoeltje meenemen.