Zondagmorgenvieringen

Komende diensten in de Majellakapel, aanvang: 10.30 uur

zondag 5 juni: Pinksteren

Deze dienst wordt ingevuld door Reina Geuzebroek.
Het thema is: Vrijzinnigen zoekers? In deze bijeenkomst kijken wij naar het ontstaan van de eerste geloofsgemeenschap en kijken wij naar het nu waarin wij vrijzinnigen een plaats hebben. Wij noemen onszelf vaak zoekers, maar klopt dat wel? Aan de hand van tekst en beeldmateriaal ontvangt u een antwoord ter overdenking.

zondag 12 juni

Een kwartetdienst met Yko van der Goot als voorganger, uitgenodigd door de Doopsgezinden. Nico Strubbe zorgt voor de muzikale begeleiding.

zondag 19 juni

ds. Peter Korver gaat voor. Marcus van der Heide bespeelt het orgel.

zondag 26 juni

Een triodienst met Hajo Hajonides als voorganger (Doopsgezind). Nico Strubbe zorgt voor de muzikale begeleiding.

zondag 3 juli

De eerste zomerdienst (waar ook de Lutheranen aan meedoen). Dit is meteen een “hagepreek” met ds. Willy Metzger als voorganger. De dienst wordt gehouden bij de loods van de Olaf scoutinggroep aan de Lange Bedekteweg in Naarden. In het juni-juli-augustus nummer van Verbinding vindt u op pagina 4 een plattegrond waarop u kunt zien waar u zijn moet. Voor deze Hagepreek worden een paar vrijwilligers gevraagd om mee te helpen opbouwen en afbreken. Verder is er een (elektronisch of kist) orgel nodig. Wie kan dat regelen? Graag even melden bij Marijke Katerberg als je op een of andere manier helpen kunt/wilt.